Renhållningen söker lastbilsmekaniker

Renhållningen söker lastbilsmekaniker som på sikt övertar ansvar för vår verkstad

Renhållningen Kristianstad är ett helägt kommunalt bolag. Verksamheten omfattar insamling och transport av hushållsavfall samt producentansvarsmaterial. Bolaget svarar även för driften av fem stycken återvinningscentraler i kommunen. Renhållningen sysselsätter ca 55 personer och omsätter ungefär 100 miljoner kronor per år. Renhållningen har en modern och för verksamheten allsidigt sammansatt fordonspark som drivs av miljövänliga drivmedel. Idag har vi en person som arbetar i vår verkstad men nu söker vi ytterligare en verkstadsmedarbetare.

Är du vår framtida medarbetare som på sikt tar över ansvar för vår verkstad?

Är du en praktiskt lagd person som har goda färdigheter när det gäller förebyggande underhåll, felsökning och reparationer på främst tyngre fordon? Vi söker dig som besitter hög teknisk förståelse som gör att du kan hantera våra moderna sopbilar med tillhörande sopbilsaggregat. Vårt insamlingssystem är databaserat och i samtliga sopbilar finns datorer monterade.

Som person är du ansvarstagande, med ett brinnande intresse för fordon och teknik. Du sätter en stolthet i att våra fordon är i drift. Vi ser gärna att du är självständig och initiativrik, och en social person som samarbetar på ett bra sätt med andra människor, mot ett gemensamt mål.

Du har relevant verkstads- och fordonsutbildning för uppgiften, och innehar minst B- och C-körkort. I en modern miljö, med moderna bilar, har du grundläggande datorvana som hjälper dig i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har YKB och digitalt förarkort samt utbildning ”Heta arbete”.

 

Omfattning och tillträde:

Tillsvidareanställning heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker under december månad.
Tillträde: 2019-03-01
Antal tjänster : 1

 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till renhållningen@kristianstad.se. Din ansökan vill vi ha senast 2018-11-30

Frågor på tjänsten lämnas till Lars-Göran Nilsson
0733-135696, lars-goran.nilsson@kristianstad.se